De negen linden
Loosdrecht

Welkom bij De Negen Linden

Deze unieke buitenplaats De Negen Linden ligt in een wondermooie en waterrijke omgeving en laat niets te wensen over. Ontdek de perfecte plek.

denegenlinden20-gesneden
De Negen Linden in het kort
Luxe in Loosdrecht
  • 18 sfeervolle appartementen
  • Kleinschalig wonen met zorg voor ouderen
  • Schitterende parktuin met hertenkamp
  • Warme en huiselijke sfeer
  • 24/7 exclusieve zorg
De Negen Linden
Neem een kijkje in ons huis

Bij De Negen Linden biedt Golden Years een exclusieve woonplek voor ouderen, ook echtparen, waarvan beiden of ook één van beide partners moeilijk of niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Ook de partner die weinig of geen zorg behoeft kan bij Golden Years een comfortabel leven blijven leiden.

Specialistische zorg voor alle ouderdomsziekten is onderdeel van het woonconcept. De nadruk binnen De Negen Linden ligt op “somatiek”. Welzijn en geluk in een “moeilijkere” fase van het leven vormen de basis van het wonen in De Negen Linden. Maar dan wel in een omgeving en accommodatie die haar gelijke niet kent in Nederland!

Het ‘exclusieve’ kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht en verzorging in combinatie met een speciaal afgestemde en hoogwaardige keuken met daarbij op uw wens en afgestemde activiteiten. Wij verzorgen verder alles voor U. Specialisten zorgen er voor dat onze zorg aangepast blijft aan de laatste ontwikkelingen.

De Negen Linden is het jongste monumentale landgoed van Nederland in een wondermooie en waterrijke omgeving, op korte afstand van Amsterdam, Utrecht en dicht bij de dorpskern van Loosdrecht met alle voorzieningen. Historische grandeur gaat hier hand in hand met alle denkbare luxe en dat in een nieuw gebouw (Oorsprong 2012).
De Negen Linden laat niets te wensen over wat betreft voorzieningen en modern comfort. De symbiose tussen de vrijwel vervlogen levensstijl in een “landhuis” en alle hedendaagse luxe en comfort is uniek en perfect. Daal af naar het zwembad met wellnessruimte in het souterrain en je staat versteld. Het zwembad met jetstream, marmeren zuilen, lambrisering en vloeren, geornamenteerd plafond en volledig geoutilleerde bar is een oase van luxe. Er is een sauna met stoomcabine, whirlpool en douches en openslaande deuren naar een spectaculair terras, onder het waterniveau van de vijver. In de wijnkelder heerst exact het juiste klimaat om de kostbare voorraad in topconditie te houden.

Door het hele huis is gebruikgemaakt van het mooiste Italiaanse marmer, natuursteen, robuust eikenhout en prachtige parketvloeren. De imposante hal met trappenhuis – met dakvenster –. Vormt het hart van het huis, maar er is ook een lift die zich van de ene verdieping naar de andere verplaatst. De ruimte op elke etage is overweldigend. Meerdere zitkamers, salons, een eetkamer, biljartzaal en enorm overdekt terras op de begane grond – alle met open haard. In de gezellige, professionele keuken, even- eens met open haard, domineert het ‘Chateau’- fornuis van La Cornue waar onze restaurant kok culinair goed terecht kan. Er zijn elf uiterst riante woon/slaapsuites, de een nog fraaier dan de ander. Overal in dit huis’”avant la lettre “wordt de sfeer bepaald door een streven naar harmonie, warmte en opulent comfort. Het huis is uitgerust met state of the art domotica, zelfs voor de gordijnen, externe luiken en klimaatbeheersing – warmte en koeling. Er is, uiteraard, een zeer geavanceerd beveiligingssysteem.

Het privé grondgebied van dit landgoed heeft veel te bieden. Twaalf hectaren bos, weilanden, water en een monumentale parktuin. Er is een schaapskooi, een tennisbaan en zelfs een hertenkamp. Daarnaast staat een biologische tuin op de planning. In de vijver achter het landhuis werkt een achttiende eeuwse stenen fontein onvermoeibaar. De wind ruist door de hoge bomen en verder domineert de stilte. Als men rondloopt kost het geen moeite een voorstelling te maken van de taferelen die zich hier moeten hebben afgespeeld. De koetsen die over het grind knerpten en welstandige en chique genodigden tot voor het bordes brachten.

Er worden veel activiteiten georganiseerd. “Never a dull moment”. Niks moet, alles mag!
Het zijn de activiteiten die het leven bruisend maken. Zo organiseren we uitstapjes in de prachtige omgeving, zijn er informatieavonden over reizen en er zijn muziekuitvoeringen. We organiseren wijnproeverijen, bloemschikken, kookworkshops onder leiding van onze kok, of schilder– en kunst cursussen. En natuurlijk vaartochtjes want we wonen per slot van rekening in Loosdrecht.
Golden Years biedt culturele en educatieve programma’s om de geest jong en scherp te houden. Het leven speelt zich binnen en buiten af.

Belangrijk is het dat er veel bezoek komt en daaraan wordt ook veel aandacht gegeven.
Het is daarom altijd leuk voor familie en vrienden om langs te komen en zelf iets te ondernemen in de omgeving, Of de bewoners te bezoeken in hun eigen appartement, of in een van de vooraf exclusief te reserveren stijlkamers of serres.

Golden years de negen linden slaapkamer
Rondleiding aanvragen
Welk appartement past bij u?

Bent u geïnteresseerd in één van onze luxe residences? Vraag dan een persoonlijke rondleiding aan. Wij tonen u graag ons unieke concept dat zich kenmerkt door  persoonlijke aandacht, zorg, geborgenheid en veiligheid.

Beschikbaarheid & plattegrond
Welk appartement is er nog beschikbaar?
Etage Appartement Beschikbaarheid
Kelder Appartement 1 Reeds verhuurd
Eerste etage Appartement 2 Reeds verhuurd
Eerste etage Appartement 3 Reeds verhuurd
Eerste etage Appartement 4 Reeds verhuurd
Eerste etage Appartement 5 Reeds verhuurd
Eerste etage Appartement 6 Reeds verhuurd
Tweede etage Appartement 7 Reeds verhuurd
Tweede etage Appartement 8 Reeds verhuurd
Tweede etage Appartement 9 Reeds verhuurd
Tweede etage Appartement 10 Reeds verhuurd
Tweede etage Appartement 11 Reeds verhuurd
Tarieven
Wat kost wonen in De Negen Linden?
  Golden Years Reguliere zorginstelling
Te ontvangen Persoon Gebonden Budget (2024) indicatie VV 5 (Bruto) PGB: € 6.084,50 Wlz Zorg in natura
Eigen bijdrage bewoner 2024 (maximaal) Max. € 1.052,20 € 2.887,40
Kosten zorgovereenkomst met Golden Years* € 6.084,50  
(Eigen kosten zorg door eigen bijdrage 2024) (€ 1.052,20)  
Voorbeeld: Woon/servicekosten (huur, services en basiszorg 24/7)* Vanaf € 3.500,-  
Totale maandelijkse kosten bewoner € 4.552,20 € 2.887,40
Extra: mogelijke aftrekpost in de inkomstenbelasting ivm specifieke zorgkosten ** extra individueel te bepalen  
Vergelijk totale netto maandelijkse kosten € 4.552,20 € 2.887,40
Resulterend in een verschil met het reguliere aanbod van: € 1.664,80  

*Opmerking: De voor u van toepassing zijnde berekening is afhankelijk van het door u gekozen appartement, uw zorgbehoefte en uw persoonlijke inkomens- en vermogenspositie. Alle genoemde bedragen zijn indicatief. De all-in kosten variëren van €3.295,- tot €7.500,-.

** Het betreft hier een regeling voor specifieke kosten die bij wonen in een niet Wtza toegelaten instelling mogelijk van toepassing kan zijn. Een garantie voor het verkrijgen van deze aftrekpost kunnen wij helaas niet geven. U bent hierbij afhankelijk van de fiscale regelgeving en interpretatie van de inspectie van deze post.

*** Het is de intentie om per maart 2024 de overstap te maken vanuit PGB naar ZIN. In relatie tot bovenstaande rekenmodel heeft dit geen negatieve gevolgen.

Contact
Neem direct contact op met De Negen Linden

Wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Neem contact op inzake
Interesse, rondleidingen, beschikbaarheid & tarieven

Email
contact@goldenyears.nl

Telefoonnummer
06 53 29 26 29

Adres
Nieuw-Loosdrechtsedijk 8, 1231 KX, Loosdrecht

Golden years icon

Bekijk ook onze andere locaties

Vraag een gratis brochure of rondleiding aan