Ons team. Golden years exclusive persoonlijke zorg.
Ons team

Een sterk team van zorgprofessionals

Ons team bestaat uit zorgprofessionals die u dagelijks met persoonlijke aandacht van alle benodigde zorg voorzien.

Wil je onderdeel worden van ons team? Bekijk dan onze vacatures.

De unieke Golden Years geluksformule
Golden years icon

Alle aandacht voor de bewoner + Met de juiste voorwaarden + Een fijne omgeving = Wonen met geluk

Onze organisatie
eikenrode_030
Oprichters / directie
Willem en Nicolette Bischoff van Heemskerck

Samenstelling van de staf 

Bij de invulling van het concept is de kwaliteit en begrip van het concept van de medewerkers onontbeerlijk. Medewerkers afkomstig uit de reguliere zorg ontbreekt het vaak aan de juiste kwalificaties om binnen ons concept goed te functioneren. Bij ons worden de services (maar ook de zorg) op hotelmatige basis geleverd. En nog los van de gehanteerde “Ja cultuur” vraagt dit speciale talenten van onze medewerkers. In principe is iedereen er op ingesteld om in dialoog aan de wensen van bewoners tegemoet te komen. Natuurlijk kan niet alles maar de eerste overweging dient te zijn “kunnen we het regelen”. 

Nieuwe medewerkers worden voortdurend opgeleid om op een uiterst cliëntgerichte manier te handelen en het geluk voor de bewoners te bewerkstelligen waar mogelijk. Efficiency staat hoog in het vaandel zodat met minder inspanning veel meer kan. Het spreekt hierbij vanzelf dat de selectie procedure tot verkrijging van onze medewerkers speciale aandacht vraagt. 

Voor de zorgverlening is met betrekking tot indeling van het gebouw en de staf steeds rekening gehouden met een aantal van in principe telkens 18-30 bewoners die services en zorg vragen. Ook de zorgbehoefte van onze bewoners is daarbij bepalend. 

Naast de hotelmatig opgeleide medewerkers voor de services als keuken, horeca. en gecertificeerde schoonmaak medewerkers, zijn er voor de zorg op elke locatie, gediplomeerde verpleegsters en verzorgenden, helpenden in de zorg en professionele activiteitenbegeleider(s) actief.

 Onze staf wordt bijgestaan door een huisarts met op de achtergrond specialisten, bijvoorbeeld een Specialist Ouderen Geneeskunde, een psycholoog of fysiotherapeut.

Vraag een gratis brochure of rondleiding aan